Tømrer i Aars

En tømrer i aktion i Aars er ikke et særsyn. For med tæt på 8.500 indbyggere er der masser at lave for en driftig tømrer i den tidligere vesthimmerlandske stationsby. Men med bare 8 tømrerfirmaer inden for bygrænsen, kan det være svært at finde en tømrer, som har tid til din opgave lige med det samme. Men det er der heldigvis en løsning på.

De fleste boligejere i Aars og omegn får før eller siden brug for en tømrer. For som et af de mest alsidige håndværksfag, kan tømreren løse mange forskellige opgaver for både dig, som bor i parcelhus, og dig som bor i ejerlejlighed eller et rækkehus.

Helt nyt tag eller tagrenovering

Udskiftning af døre og vinduer

Tilbygning, renovering eller helt nyt hus

Din optimale erhvervs samarbejdspartner

Det kan du bruge en tømrer til i Aars

For de færreste byggeprojekter kommer helt i mål uden en ekspert i at arbejde med træ og andre lette materialer.

Således kan tømreren hjælpe dig med:

  • Tagrenovering eller nyt tag – kan stort set klares af tømreren alene. Kun hvis du skal have lagt tegl på taget, skal der bruges en murer. Men både tagkonstruktion, undertag og lægning af tagplader kan tømreren stå for. Så skal du ikke have et tegltag, kan tømreren står for hele opgaven selv.
  • Isætning af nye vinduer og døre – er en typisk tømreropgave, som omfatter alt omkring selve isætningen, afdækningen og opsætning af nye vindueskarme i træ. Tømreren kan oftest også få produceret vinduerne på mål, så de passer til boligen. Det gør det ekstra nemt for dig at komme i mål med opgaven.
  • Renovering og ombygning – af din eksisterende bolig kan oftest klares af tømreren. Skal du f.eks. have opdelt et rum i to mindre, kan tømreren opføre en let skillevæg. Samt sætte nye lofter og gulve op i træ. Og kan også stå for at hyre eventuelt andre håndværkere ind, hvis der er brug for det.
  • Tilbygning og anden nybygning – indeholder også en hel del tømrerarbejde. Derfor er den smarte løsning at hyre tømreren ind til at stå for hele projektet. Så skal du kun tale med én håndværker om projektet, og så sørger tømreren for resten – inkl. både sit eget og andre håndværkeres arbejde.
  • Opførelse af carporte og garager – og forskellige former for skure og redskabsrum er også en opgave, der kan løses af en tømrer alene. Samtidig kan de oftest opføres uden byggetilladelse. Det gør det hurtigt at komme fra ide og til færdig udførelse, bare du finder en god tømrer til opgaven.
  • Bygning af et helt nyt hus – indeholder masser af tømrerarbejde. Så ligesom med om- og tilbygninger giver det god mening at få et erfarent tømrerfirma til at stå for hele byggeprojektet fra start til slut. Det sparer dig for masser af tid, hovedbrud og mange bekymringer.

Vi kommer jævnligt i:

FIND EN TØMRER TIL DIT BYGGEPROJEKT I AARS

Skal du bruge en tømrer i Aars, findes der flere gode bud både inden- og udenfor bygrænsen. Flere af tømrerfirmaerne er dog specialiseret i f.eks. opsætning af hegn. Så det er ikke alle tømreropgaver, de tager ind.

Med flertusinde husstande er der dog langt fra tømrerfirmaer nok i og omkring Aars til at dække behovet. Derfor kan du nemt komme ud for, at du skal vente længe på at få lavet netop dit tømrerprojekt.

Derfor er det en god ide at kigge dig om efter et tømrerfirma, som måske nok bor lidt længere væk, men trods alt kan være fremme på under en halv time.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på netop det, du skal bruge en tømrer til i Aars.

;