Brug for en tømrer til nyt tag eller tilbygning i Hadsund?

Der er tit bud efter en tømrer i Hadsund. For med både masser af privatboliger og erhverv, er der nok at lave i den idylliske by i Himmerland med udsigt over Mariager Fjord. Faktisk så meget, at der tit er lange ventetider på, at de lokale tømrerfirmaer har tid til at få lavet din opgave. Men vi har fundet en genvej, så du ikke skal vente så længe på at få besøg af tømreren i Hadsund. Ejer du din egen bolig i Hadsund, vil du før eller siden få brug for en dygtig tømrer. For tømrerfaget kan klare de fleste af de små og store byggeprojekter, du har brug for en professionel håndværker til. Og kan oftest også stå for de større projekter, fordi de tit står for det meste af arbejdet, og er vant til at arbejde sammen med andre håndværkere.

Godt håndværk

Erhverv og privat

Alt i tømrerarbejde

Nybyg, tilbyg og renovering

Her får du brug for en tømrer i Hadsund:

Det er sjældent at tømreren kan undværes, når du skal bygge om, til eller nyt. Det gør tømreren til det smarte førstevalg, hvis du skal have lavet:

  • Nye vinduer, døre og gulve – er en opgave, som tømreren kan køre i mål alene. Både når det kommer til levering af nye døre og vinduer på mål, udtagning af de gamle, opsætning af de nye, og alle former for afdækning, efterisolering og opsætning af nye vindueskarme. Så har du brug for hjælp til udskiftning i vinduer i Hadsund kan du trykt ringe til os.
  • Nyt tag eller en tagrenovering – er også en opgave, som du oftest kun behøver en tømrer for at løse – medmindre du vil have lagt tegltag. For både tagkonstruktionen, undertaget og opsætning af tagplader og tagpap er noget, som tømreren kan stå for. Vi foretager både tagrenovering såvel som at lægge helt nyt tag i Hadsund. 
  • Ombygning og renovering – Har du brug for hjælp af en tømrer til ombygning i Hadsund er DØSTRUP tømrerforretning det rette valg, uanset om det indbefatter skillerumsvægge, lægge nyt gulv og sætte nye lofter op. Samt alt i afdækning, paneler og anden form for finish.
  • Erhvervsbyggeri og bygningsvedligeholdelse – er essentielt for industri. DØSTRUP er den rette samarbejdspartner når din virksomhed skal have bygget eller renoveret lager- og produktionsbygninger
    • Tilbygninger og andet nybyggeri – består overvejende også af tømrerarbejde til både tag, tagkonstruktion, lofter, gulve og skillevægge. Det er især vigtigt ved opgaver af denne størrelse at finde et tømrerfirma, som du har tillid til, og trygt kan lade dem stå for hele byggeprojektet fra start til slut. Vi er gerne din samarbejdspartner når du skal have lavet en tilbygning i Hadsund.
    • Ny carport, garage eller nyt skur – er endnu et eksempel på et projekt, som tømreren kan løse alene. Samtidig kan du ofte opføre den slags småbyggerier uden at skulle have byggetilladelse. Det forkorter ventetiden, hvis du kan finde en tømrer, som snart har tid. Vi har opført mange carporte, der ikke blot er enormt praktisk, men ligeledes en æstetisk forlængelse af boligen. 
    • Et helt nyt hus fra grunden af – er et kæmpeprojekt, som kræver stor erfaring og en god evne til at holde mange bolde i luften. Igen er der så meget tømrerarbejde i et nyt hus, at du med fordel kan få tømreren til at stå for hele projektet, så du slipper for alt besværet. Vi er dit tømrerfirma når du skal have foretaget nybyggeri i Hadsund. 

     

    Vi kører også ofte i områderne:

    Og kommer gerne forbi dig!

    DIN GENVEJ TIL TØMRERFIRMA I HADSUND

    Med næsten 5.000 indbyggere og lige omkring 2.000 husstande nok at lave for en driftig tømrer i Hadsund. Men med under 25 tømrervirksomheder i byen – hvoraf flere har specialiseret sig inden for f.eks. snedkerarbejde – kan der hurtigt opstå ventetid.

    Derfor kan du med fordel tage fat i en tømrer, som bor lidt længere væk. F.eks. os hos Døstrup Tømrerforretning i Døstrup.

    Med vores tømrerfirma i Hobro, bor vi under en halv times kørsel væk. Så vi kan hurtigt komme forbi, se på din opgave og give dig et absolut uforpligtende tilbud – samt en dato i nær fremtid, hvor vi kan komme og lave dit tømrerprojekt. til vores kunder i det nord- og midtjyske. 

    ;