Søger du en tømrer i Viborg?

Mange reparations-, vedligeholdelses- og nybygningsopgaver kan løses af en tømrer i Viborg – eller resten af Himmerland for den sags skyld. Men det kræver, at du finder den rigtige tømrer, som har tid til opgaven. Læs med her, og find ud af, hvorfor lige præcis Døstrup Tømrerforretning meget nemt kan være løsningen.

Tømrerfaget er et alsidigt fagområde, som omfatter alle former for byggearbejde i træ. Og hvem kan bygge uden træ?

Derfor får de fleste boligejere før eller senere brug for en tømrer – uanset om de bor i Viborg eller et andet sted i Himmerland.

Nybyggeri, ombygning og tilbygning i Viborg

Energioptimering; efterisolering og nye vinduer

Ideel samarbejdspartner til erhverv og industri

Tagrenovering eller helt nyt tag i Viborg

Den alsidige tømrer kan hjælpe med det meste i Viborg

Har du brug for at få renoveret din bolig, bygget nyt eller bygget om, er tømreren førstevalget, når du f.eks. skal have lavet:

:

  • Nyt hus uden hovedbrud – betyder typisk også, at du med fordel kan hyre en tømrer til at stå for projektet. Mange tømrerforretninger ender oftest med at udvikle sig til regulære husfirmaer, som også sørger for at hyre de øvrige håndværkere ind, efterhånden som der er brug for det.
  • Ny carport eller garage – er nemt klaret, hvis du vælger en løsning i træ. Det giver en let konstruktion, som er hurtig at opføre, nem at vedligeholde og samtidig også kan rumme f.eks. et lille værksted, redskabsskur eller et ekstra rum til opbevaring af cykler, plæneklipper og fryser. Igen skal tømreren på banen, og kan stå for hele projektet med hjælp fra de andre håndværksfag, som der kan blive brug for.
  • Tømrerarbejde til erhverv – uanset om det er til den lokale skole eller  produktionsbygningen – vi mener funktion og æstetik går hånd i hånd. Som din pålidelige og fleksible samarbejdspartner står vi klar med kyndig vejledning og eksekvering på jeres næste projekt.     
  • Nyt tag eller tagrenovering – for på nær lægning af tegl og opmuring af gavle, er alt det andet tagarbejde tømrerarbejde. Derfor er det også meget naturligt, at det er tømreren, som får hovedansvaret for både at lave et nyt tag eller renovere det gamle – og så sørger for at hyre en murer og elektriker ind, hvis der bliver brug for det.
  • Nye eller udskiftning af vinduer – er også tømrerarbejde. Det gælder uanset om du vælger vinduer i træ, træ-alu eller et plastmateriale. Tømreren kan hjælpe dig hele vejen, både med valget af vinduer, isætningen af dem og afslutningen af projektet med efterisolering, opsætning af lister, vindueskarme og så videre.
  • Nybyggeri, ombygning og tilbygning – kræver også en dygtig tømrer i Viborg. For alt lige fra tagkonstruktion over lofter og gulve og til skillevægge og træbeklædninger er noget, som du skal have en professionel og erfaren tømrer til. Så lad tømreren stå for projektet, så klarer han resten.

Vi kommer vidt omkring

Dagligt kommer vi i områderne

FIND DET HELT RIGTIGE TØMRERFIRMA I VIBORG

Har du brug for en tømrer i Viborg, er din første tanke sikkert at lede i lokalområdet. Men dels er der rigtig mange af byens tømrerforretninger, som har travlt med at køre til Aarhus, og derfor har de andre oftest ordrebøgerne fulde. Og dels er der flere som har specialiseret sig inden for f.eks. snedkeropgaver.

Så du kan med fordel kaste nettet lidt længere ud. F.eks. helt op på den anden side af Hobro til Døstrup. Her finder du os fra Døstrup Tømrerforretning. vI kan løse alle de former for tømrerarbejder, som vi har listet ovenfor

;
Hobro tømrer