Døstrup Tømrerforretning

Tømrer til udførelse af arbejde i
Hobro, Arden, Hadsund, Haverslev & resten af Himmerland

Døstrup Tømrerforretning

Tømrer til udførelse af arbejde i
Hobro, Arden, Hadsund, Haverslev & resten af Himmerland

Tømrer til Nybyggeri

Overvejer du at bygge nyt hus eller opføre en ny garage eller lignende, så står vi hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S klar til at varetage dit nybyggeri

Tømrer til Renovering

Vi er kvalitetsbevidste tømrere som kan varetage alle former for renovation du kan tænke dig. Hvad end du vil lave lidt om på grundplanen, eller lægge nyt tag m.m.

Bygnings-vedligeholdelse

DØSTRUP Tømrerforretning A/S står klar til at hjælpe virksomheder i form af  vedligeholdelsesaftaler. Dermed kan I sikre jeres virksomhed med løbende vedligeholdelse af produktionshaller, lagerbygninger mm.

Tømrer i Hobro

Står du og mangler en tømrer i Hobro eller omegn, er vi hos Døstrup Tømrerforretning A/S klar til at varetage dit næste byggeprojekt. Efter blot få år på markedet har vi allerede opbygget et stort kundenetværk, hvor vi har udført mange forskellige opgaver for vores tidligere kunder.

 

Vi har erfaring indenfor alle typer af byggeprojekter, derfor er du som kunde altid velkommen til at kontakte os – uanset byggeprojekt. Vi har fingeren på pulsen indenfor tømrerfaget, så vi altid leverer en service, der er i høj kvalitet og effektiv.

Tømrer til nybyggeri, renovering og tilbygning

Selvom vores tømrerforretning ikke har en årelang erfaring bag os, har vi skabt den på rekordfart. Uanset om du mangler en tømrer til nybyggeri, renovering eller tilbygning, så har vi det rette kendskab til projektet for at skabe det bedste resultat.

 

Vi er en solid og troværdig samarbejdspartner, hvad end dit tag skal udskiftes, eller din garage trænger til en renovering. Vi imødekommer dine ønsker på bedste vis, så vi sikrer os, at du som kunde bliver tilfreds med resultatet.

Tømrerarbejde med fokus på god service og kvalitet

Hos Døstrup Tømrerforretning A/S arbejder vi ud fra principper om høj kvalitet og god service. Dette gennemstrømmer hele vores forretning, hvor vi sætter store krav til vores ansatte og slutproduktet. Det er vigtigt, at vi efterlader dig som kunde med et tilfredsstillende resultat, så du hurtigt kan komme tilbage til en normal hverdag igen. Vi garanterer en effektiv proces, hvor vi altid står til rådighed i forhold til sparring og rådgivning.

 

god tømrer nær hobro

Din lokale tømrerforretning

Vi er forankrede i lokalsamfundet i Hobro og omegn. Vi sætter en stor ære i at repræsentere vores lokalsamfund og tilbyde kvalitetsløsninger til vores kunder i det nord- og midtjyske. Så hvad end du mangler en kvalificeret tømrer i Himmerland, Rebild eller Kronjylland, står vi hos Døstrup Tømrerforretning A/S klar til at løfte opgaven.

 

Vores mål er at styrke vores lokalsamfund og skabe flotte løsninger, som gør vores område et pænt og attraktivt sted at bo. Vi stræber derfor at blive lokalområdets foretrukne tømrer til byggeprojekter af enhver slags.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt

 

Ønsker du en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 20 84 80 48. Med Døstrup Tømrerforretning A/S får du en troværdig og solid samarbejdspartner, som altid leverer den bedste service for dig som kunde.

 

Ring til os

Send os en besked

12 + 4 =