Vælg en side

Vedligeholdelseaftale med virksomheder

I Hobro, Arden, Hadsund, Haverslev & resten af Himmerland

Bygningsvedligeholdelse i industri

Bygningsvedligeholdelse i industri

Hos DØSTRUP Tømrerforretning i Hobro står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed i form af drift og vedligeholdelsesaftaler. Dermed kan I sikre jeres virksomhed med løbende vedligeholdelse af produktionshaller, lagerbygninger, andre haller og løbende renovering af udlejningsboliger.

Med løbende vedligeholdelse kan I forebygge forekomst af huller i taget, utætte vægge og vinduer, som kan have en stor indflydelse på produktionen, lige såvel som de ansattes arbejdsmiljø. Med velfungerende bygninger er der mindre nedetid, og driftsomkostninger holdes nede på længere sigt.

Ens bygninger står også mere attraktivt, når de er vedligeholdte, så I med god samvittighed kan fremvise virksomheden for nye potentielle samarbejdspartnere.

Løbende vedligeholdelse af erhvervslokaler

En vedligeholdelsesaftale er mere end bare tætning af tag på lagerhaller. Løbende driftvedligeholdelse spænder over flere forskellige ting. Det kan for eksempel også gælde løbende vedligeholdelse af boligselskabers udlejningsejendomme, efterisolering eller forsikringsskader.

Med en vedligeholdelsesplan med os, går vi bygningen igennem, så vi har en idé om, hvor det er nødvendigt at sætte ind. Derefter går vi det sammen igennem, så der er fælles forståelse af, hvad og hvordan arbejdet skal udføres.

Hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S giver vi stor fleksibilitet. Det vil sige, at vi laver en vedligeholdelsesplan der passer dig og din virksomhed. Hvad end det spænder over flerårige aftaler, eller dag-til-dag service.

Vedligeholdelsesaftale til industri

Vedligeholdelsesaftale med en lokal tømrermester

Vi er hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S stærkt integreret i vores lokalområde omkring Hobro og omegn. Langt de fleste af vores projekter ligger her omkring, og vi sætter stor ære i at levere løsninger, renovationer og vedligeholdelsesprojekter, der er præsentable for lokalområdet, og i høj kvalitet. Vi dækker også nordjylland, selvfølgeligt med samme høje kvalitet på vores projekter. Vi sætter stor ære i at lave håndværk, som gør lokalområderne attraktive.

Vælger du en vedligeholdelsesplan med DØSTRUP Tømrerforretning A/S, ved du at hjælpen aldrig er langt væk, og du altid kan kontakte os.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Ønsker du en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre, eller hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 20 84 80 48. Med DØSTRUP Tømrerforretning A/S får du en troværdig samarbejdspartner der leverer et udført stykke arbejde som det forventes.

Ring til os

Send os en besked

8 + 9 =