Tømrer til Nybyggeri

I Hobro, Arden, Hadsund, Haverslev & resten af Himmerland

Overvejer du at bygge nyt hus eller opføre en ny garage eller lignende, så står vi hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S klar til at varetage dit nybyggeri. Med os som samarbejdspartner får du en kvalitetsbevidst tømrer, som kan varetage alle former for byggeopgaver omhandlende dit nybyggeri. Vi har erfaring med en bred vifte af forskellige byggeopgaver, og er derfor rustede til stå for dit næste projekt.

Med et nybyggeri får du muligheden for selv at designe dit drømmehus, og dette vil vi gerne hjælpe dig med. Lad derfor os stå for dit nybyggeri, så du får et tilfredsstillende resultat.

 

Kvalitet og godt håndværk

Hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S arbejder vi ud fra principper om høj kvalitet og godt håndværk. Dette kommer til udtryk i alt, hvad vores tømrerforretning foretager sig. Vi er derfor det oplagte valg, når du skal bygge nyt hus eller nye lokaler til din virksomhed. Vi kan stå for store som små opgaver, og kan også samarbejde med andre håndværkere på større byggerier.

Vi har altid fingeren på pulsen inden for tømrerfaget, og vores projekter bliver altid udarbejdet af engagerede og servicemindede ansatte. Vi er derfor en oplagt samarbejdspartner, når du skal bygge nyt eller renovere hus.

 

Nybyggeri i Nordjylland og Midtjylland

Vi er en lokal tømrerforretning, som er forankrede i lokalområdet omkring Hobro og omegn. En stor andel af vores projekter ligger i denne omegn, og vi sætter en store ære i at levere løsninger, som er præsentable og i højeste kvalitet. I vores forretning sætter vi en stor ære i at gøre vores område til et attraktivt sted at bo. Vi dækker områderne omkring Himmerland, Rebild eller Kronjylland, og vi står altid klar til at løfte netop dit nybyggeri.

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Ønsker du at høre mere om vores tømrerarbejde omhandlende nybyggeri, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 20 84 80 48. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, hvad end det omhandler spørgsmål til selve byggeprocessen eller vores priser.

Hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S er vores kunder behov og drømme altid i fokus. Vi tilrettelægger derfor vores arbejde ud fra netop din ønsker, og vi går altid det ekstra skridt for at levere et tilfredsstillende resultat. Vi kommer også gerne med gode råd, hvis dette ønskes, da vi har en unik erfaring inden for området.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi kan få gjort dine boligdrømme til virkelighed.

Ring til os

Send os en besked

1 + 10 =