Tømrer til Renovering

I Hobro, Arden, Hadsund, Haverslev & resten af Himmerland

Bor du i Hobro eller omegn og har tanker om at renovere dit hjem, garagen eller lignende, så står vi hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S klar til at hjælpe. Vi er kvalitetsbevidste tømrere som kan varetage alle former for renovation du kan tænke dig. Hvad end du vil lave lidt om på grundplanen, eller lægge nyt tag m.m., så er vi klar til at hjælpe. Vi har erfaring med renovationsopgaver inden for et bredt felt, og har erfaringen til at hjælpe dig med dit næste projekt.  Hvis du har visionen, så kan vi hjælpe dig. Lad os stå for renovationen, så ender du med et resultat du kan være tilfreds med. 

Høj kvalitet og godt håndværk

Vi går op i godt håndværk. Både til private og virksomheder. Og vores gode håndværk kommer til udtryk i alt som vi hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S foretager os. Vi er ligeså glade for at kunne aflevere noget håndværk af høj kvalitet, som du er for at modtage det. Vi har store krav til vores ansatte og lige så store krav til slutproduktet. Vi garanterer en effektiv process hvor vi står klar til sparring og rådgivning, så du hurtigt kan komme tilbage til en normal hverdag. Vi er hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S også altid med på det nyeste inden for tømrerbranchen, så vores projekter altid er opdaterede. Vi er derfor din oplagte samarbejdspartner når du skal renovere.

Tømrer nær Hobro til renovering


Afhængigt af størrelsen på din renovation kan vi lige så vel selv stå for det hele, som vi kan arbejde sammen med andre håndværkere, på større renovationer. Så gør dig selv den tjeneste og vælg et lokalt tømrerfirma, som du kan stole på.

Din lokale tømrer

Vi er en lokal tømrerforretning som er forankrede om lokalområdet omkring Hobro og omegnen. Størstedelen af vores projekter er beliggendes heromkring, og vi sætter en stor ære i at levere løsninger som er præsentable for omegnen og i høj kvalitet. Vi, hos DØSTRUP Tømrerforretning A/S, sætter nemlig stor ære i at gøre vores lokalområde attraktivt. Derudover dækker vi også det nordjyske, så hvad end mangler en kvalitetsbevidst tømrer i Himmerland, Rebild eller Kronjylland, så er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os til en uforpligtende samtale

Ønsker du en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre, eller hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 20 84 80 48. Med DØSTRUP Tømrerforretning A/S får du en troværdig samarbejdspartner, som altid vil gå det ekstra skridt for dig, og levere et resultat i topklasse.

Ring til os

Send os en besked

13 + 12 =