Tømrer til Renovering

I Hobro, Arden, Hadsund, Haverslev & resten af Himmerland

Bor du i Hobro eller omegn og har tanker om at renovere dit hjem, din garage eller lignende, så står vi hos Døstrup Tømrerforretning A/S klar til at hjælpe. Vi er kvalitetsbevidste tømrere, som kan varetage alle former for byggeprojekter. Hvad end du vil ændre lidt på grundplanen, eller lægge nyt tag m.m., så er vi klar til at hjælpe. Vi har erfaring med renovationsopgaver af mange forskellige slags, derfor kan vi med garanti hjælpe dig. 


Hvis du har visionen, så kan vi hjælpe dig. Lad os stå for renovationen, så ender du med et resultat, som du med sikkerhed bliver glad for.

Høj kvalitet og godt håndværk

Vi sætter en dyd i at levere en service i høj kvalitet – uanset den opgave, vi får stillet. Derfor har vi som tømrerforretning store forventninger og krav til vores ansatte, så du som kunde altid oplever en effektiv og god service, når du får hjælp fra os.

Vi imødekommer dine ønsker på bedste vis, derfor sørger vi altid for et godt samarbejde mellem os og dig som kunde. På den måde sikrer vi det bedste slutresultat og en langt mere effektiv proces, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til en normal hverdag. 

Det er vigtigt, at vi som tømrerforretning altid er opdateret på de nyeste tendenser indenfor branchen, derfor sørger vi altid for at have fingeren på pulsen, når det omhandler vores fagområde. Lad vores tømrerforretning hjælpe dig godt i mål med dine nyeste renoveringer, så sikrer vi altid et godt samarbejde og ligeledes et effektivt og kvalitetsfuldt resultat. 

Vi ønsker at tilbyde dig en fleksibel service, derfor kan vi som tømrerforretning både stå for renoveringen selv og ligeledes arbejde sammen med andre håndværkere ved større renoveringer.

Tømrer nær Hobro til renovering


Din lokale tømrer

Vi er en lokal tømrerforretning, som er forankrede om lokalområdet i Hobro og omegn. Størstedelen af vores projekter er beliggende heromkring, og vi sætter en stor ære i at levere løsninger, som er præsentable for omegnen og i høj kvalitet. Vi sætter hos Døstrup Tømrerforretning A/S en stor ære i at gøre vores lokalområde attraktivt. Derudover dækker vi også det nordjyske, så hvad end mangler en kvalitetsbevidst tømrer i Himmerland, Rebild eller Kronjylland, så er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os til en uforpligtende samtale

Ønsker du en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre, eller hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 20 84 80 48.

Med DØSTRUP Tømrerforretning A/S får du en troværdig samarbejdspartner, som altid vil gå det ekstra skridt for dig, og levere et resultat i topklasse.

Ring til os

Send os en besked

5 + 14 =